Raskt og enkelt å installere

Rørlegger kan typisk installere dusjtoaletter fra Geberit i løpet av få timer. Avhengig av situasjonen på baderommet eller toalettet, kan det være nødvendig med mindre justeringer for vann- og strømforsyninger.

Finn ut mer om hva slags løsninger som passer best til ulike situasjoner.

Både strøm- og vanntilkoblinger er nødvendig for å installere et dusjtoalett. Det kreves også en vanntilkobling for et vanlig toalett, noe som betyr at du sannsynligvis allerede har en vanntilkobling på plass. Elektriske tilkoblinger er vanligvis installert bak veggen som standard i moderne baderoms- og toalettløsninger. Alternativt kan strøm tilføres via vanlige stikkontakter på baderommet.

Hvis ingen av disse alternativene er tilgjengelige, kan du fortsatt utføre installasjonen med en ekstern vannforsyning eller et strømuttak nær toalettet.

Spør rørleggeren din om mer informasjon basert på prosjektet ditt.

Nybygg eller totalrenovering Maksimer potensialet

Geberit porteføljen tilbyr et bredt spekter av alternativer som passer til ditt nybygg eller oppussingsprosjekt – fra elegant komplett løsning med mange komfortfunksjoner til den attraktive basismodellen.

Forutsatt at de nødvendige strøm- og vanntilkoblingene allerede er på plass, kan du basere avgjørelsen din rundt dine personlige behov og preferanser.

Egnet for ettermontering Mange forskjellige alternativer

Finn ut mer Løsningene på nært hold

Fleksibel løsning uten konvertering

Imponerende enkelt: Toalett tilbehør til Geberit AquaClean Cama forvandler alle vanlige toaletter til et dusjtoalett.

I motsetning til dusjtoaletter som er permanent festet til veggen, består AquaClean Cama av en praktisk vanntank som enkelt kan plasseres ved siden av toalettet ditt. Dette betyr at du kan dra nytte av all bekvemmeligheten til et Geberit dusjtoalett uten behov for noen strukturelle tiltak.

AquaClean Cama er ideell for leide boliger, fritidsboliger og sekundære baderom.

Finn ut mer om AquaClean Cama

Kundeeksempler Inspirasjon til deg

Baderom med diverse Geberit produkter etter oppussing
Baderom før oppussing
Baderom med Geberit AquaClean dusjtoalett etter oppussing
Baderom før oppussing med røde fliser
Baderom etter oppussing med diverse Geberit produkter
Baderom før oppussing

Uansett om du bygger om eller bare bytter ut toalettet, så passer AquaClean dusjtoaletter sømløst inn i ethvert baderomsmiljø, og det kan installeres på kort tid.