Opplev ekte designMed Geberit AquaClean

Så vakkert, så holdbart, så nyttig.

Geberits dusjtoaletter er synonyme med høykvalitets produktmaterialer, myke linjer og flytende overganger. De estetiske og tekniske egenskapene til disse mesterverkene er laget av designeren Christoph Behling. «Da Geberit ba meg om å designe det «beste toalettet i verden», ble jeg begeistret», forteller den anerkjente designeren som har base i London.

Ifølge Behlings filosofi må et designerprodukt være perfekt. Finn ut mer om reisen hans mot perfeksjon.

Mera fra siden
Mera sett forfra
Forhåndsrengjøring og etterrengjøring til dusjdysen på Mera

Christoph Behling, designer av luksusklokker, solenergibåter og Geberit produkter, deler sammen med Geberit en lidenskap for tidløs perfeksjon, kvalitet og bærekraftighet.

Geberit produkter er mer enn bare trender. De representerer pålitelighet som varer. I en verden der produkter raskt går av moten, omfavner Geberit en tidløs estetikk og kvalitet – en filosofi som designeren også har: «Det ville være en forbrytelse å designe toaletter som går av moten etter fem år og som deretter må rives fra veggen fordi folk ikke liker dem lenger», mener han. Det er denne tankegangen som resulterer i produkter som er designet for å vare lenge.

Baderomsrevolusjonen

Fremtiden til baderom er her – og vi er med på å forme den. «Baderommet er det rommet som vil endres mest i løpet av de neste årene,» Behling er overbevist. Det er nettopp derfor Geberit drar nytte av tekniske nyvinninger og designekspertise til å gjøre baderommet til et fristed for modernitet og velvære. Denne helhetlige tilnærmingen viser hvordan produkter som Geberit AquaClean dusjtoaletter generelt sett revolusjonerer hygiene, bekvemmelighet og baderomsatmosfære.

De visjonære ideene til Christoph Behling

Om Christoph BehlingEn fantastisk designer

Intervju med Christoph Behling

Christoph Behling ble født i Genève i Sveits og vokste opp i Tyskland, og han omfavnet lidenskapen tidlig gjennom studier i industriell design ved det prestisjetunge kunstakademiet i Stuttgart. Det var i løpet av oppholdet i Stuttgart at han startet utviklingen av soldrevne båter, noe som etablerte identiteten hans som en skaper av bærekraftige produkter.

I 2004 grunnla han Christoph Behling Design Studio og SolarLab Research & Design i London. Det samme året begynte han å jobbe som sjefsdesigner for den sveitsiske luksusklokkeselskapet TAG Heuer.

Christoph Behling har også designet produkter for Geberit siden 2006. I dag har Behling et internasjonalt rykte som en av Europas mest respekterte industridesignere og han har mottatt en rekke priser for arbeidet sitt.

Det er på tide å bli inspirertVakre baderom med AquaClean