Kompromissløskvalitet

Forbildet for sveitsisk presisjon

Geberits lange historie med banebrytende innovasjoner har definert dusjtoalettbransjen slik vi kjenner den. Selskapet lanserte sitt første dusjtoalett med avanserte funksjoner i 1978. Spol frem til 2013, og et monumentalt gjennombrudd ble oppnådd med introduksjonen av AquaClean Sela, da dusjtoaletteknologien ble fullt integrert i porselen for første gang. Etter oppkjøpet av Sanitec ceramic group i 2015, utvidet Geberit sine ferdigheter til å utvikle og produsere komplette dusjtoaletter – inkludert de porselenskomponentene. Selskapet har gradvis oppskalert samlebåndene ved hovedkontoret i Rapperswil-Jona, Sveits, helt siden det først begynte å produsere dusjtoaletter på 1970-tallet. Alle Geberit-dusjtoaletter er produsert etter de høyeste kvalitetsstandarder.

Se videoen for et innblikk i produksjonen av AquaClean Mera.

Med en lidenskap for perfeksjon

er Geberit-dusjtoaletter et resultat av mange års forskning og et lidenskapelig engasjement for produktutvikling. Bemerkelsesverdige innovasjoner inkluderer den unike WhirlSpray-dusjteknologi og den effektive flytoptimaliserte TurboFlush -teknologien.

WhirlSpray-dusjteknologi

Det beste aspektet på hvert dusjtoalett er dusjstrålen. Det er her Geberits unike og patenterte WhirlSpray-dusjteknologien løfter dusjopplevelsen til et nytt nivå. Den skånsomme vannstrålen tilbyr grundig rengjøring akkurat der det er nødvendig, samtidig som den er ekstra snill mot huden din. Dette oppnås gjennom dynamisk introduksjon av luft, som skaper en pulserende massasjefølelse.

TurboFlush-spyleteknologi

Spyling er et viktig aspekt ved hvert toalett, og det er grunnen til at alle nyere Geberit-dusjtoaletter leveres komplett med TurboFlush-teknologi. «Aha»-opplevelsen kommer når du åpner toalettlokket og ser den innovative interne geometrien, som er både asymmetrisk og helt kantløs. Det er dette designet som gir kraftig, støysvak og effektiv spyling. Det gjør også rengjøringen enklere og gjør det mulig å spare vann med hver spyling.

Menneskenebak innovasjonene

ARMIN GIERER, PRODUKTLINJELEDER FOR GEBERIT AQUACLEAN

Utvikler dusjtoaletter med lidenskap.

Rolf Weiss, utviklingsingeniør for strømningsteknologi

utvikling av WhirlSpray-dusjteknologi.

Simon Bachmann, ingeniør for mekanisk produktutvikling

Fra idémyldringen til den komplekse teknologien i det ferdige produktet.