Frisk luft for alle

Alle vet at visse toalettbesøk etterlater vond lukt som er spesielt ubehagelig. Men vi har noen smarte triks som som fjerner den dårlige lukten, slik at ingen andre behøver å oppleve den.

Ingen behov for ubehagelig lukt

Hvorfor lukter det?

Det er ganske normalt at lukt utvikler seg når du har vært på toalettet. Dette skyldes gass i tarmene, som utvikler seg når kroppen fordøyer mat. Fordi det å gå på toalettet og den påfølgende lukten er et så ubehagelig tema for folk, prøvde de alltid å nøytralisere det. Men hva fungerer egentlig?

Fire tips til å fjerne ubehagelig lukt på badet

De fleste har nok funnet på noen triks gjennom tiden, men vi mener at følgende løsninger er de mest effektive.

Løsning 1: Frisk luft

Åpne vinduet og lufte ut i noen få minutter er en rask og effektiv løsning. Av miljø hensyn bør vinduet bare åpnes i korte perioder. Dette gjelder spesielt om vinteren, da det ofte betyr at man slipper varmen ut. Det anbefales imidlertid at du lufter ut regelmessig, for å regulere fuktigheten og unngå mugg.

Løsning 2: Baderomsvifte

Når det kommer til bad uten vinduer, vil en ventilasjonsenhet bidra med å eliminere ubehagelig lukt og å raskt ventilere badet etter en dusj eller et bad. Effekten på viften bestemmer hvor raskt luften på badet blir frisk igjen.

Løsning 3: Kamuflere lukten for en kort periode

En måte å kamuflere ubehagelig lukt på badet er ved å tenne en fyrstikk. Svovelet i fyrstikkene vil kamuflere lukten fra toalettet, men vil ikke eliminere det helt. Løsningen kan også være bruk av luftfriskere, duftpinner eller oljer. Men med slike sprayer er det alltid en risiko for å bruke for mye og dermed få en annen ubehagelig lukt på badet. For hvem liker et over-parfymerte bad?

Løsning 4: Moderne teknologi

Den mest innovative og effektive løsningen er en luktavsugmodul som raskt fjerner lukt direkte fra kilden før den rekker å spre seg på hele badet. Høres det kjent ut? Det gjør det selvfølgelig! Når du lager mat, slår du automatisk på kjøkkenviften. På badet kan du velge mellom en luktavsugenhet som er integrert i toalettet eller en luktavsugenhet som settes inn i betjeningsplaten.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet