En renere følelsenår du reiser

Opplev følelsenGeberit AquaClean på hoteller

Geberit AquaClean Alba med Sigma30 betjeningsplate

Flere og flere hoteller over hele Europa ønsker å skille seg ut ved å tilby gjestene noe spesielt og unikt. Det å føle seg ren etter at du har vært på toalettet, utgjør en stor del av baderomsopplevelsen. Med Geberit AquaClean får hotellgjester en eksepsjonell ren følelse, selv langt hjemmefra.

Hoteller stoler påGeberit AquaClean

Finn ut hvordan mer enn 500 førsteklasses hoteller bruker AquaClean til å sørge for at gjestene opplever et eksepsjonelt nivå av komfort og hygiene. Se videoen for å få en sniktitt på utvalgte hoteller som velger dusjtoaletter fra Geberit.​

Hoteller med Geberit AquaCleanI Norge

Finn et hotellmed AquaClean

For hotelleiere

Salgskonsulent for Geberit AquaClean

Driver du hotell og ønsker å bli like fornøyd som andre hotelleiere som allerede tilbyr gjestene sine komforten og bekvemmeligheten til Geberit AquaClean dusjtoaletter? Mange folk tilhører kulturer som er vant til å vaske seg med vann og ønsker å ha muligheten til å gjøre det også når de bor på hotell. Noen kommer i tillegg til å se på det som enda en grunn til å velge hotellet ditt.

Vi hjelper deg mer enn gjerne med bygge- eller renoveringsprosjektene dine. Geberits salgskonsulenter tilbyr omfattende ekspertise når det gjelder sanitærteknikk. Ved å velge Geberit velger du en partner som forplikter seg til å gi deg eksepsjonell service.

Ta kontakt med en Geberit distriktsansvarlig og diskuter mulighetene for dusjtoaletter på hotellet ditt.

Kontakt våre dyktige fagfolk

+47 67 97 82 00
sales.no@geberit.com

Eller kontakt en av våre prosjektansvarlige Oversikten finner du her  (625 KB)

Oppgrader velværefasilitetene dine

Forbedre hotellets velværeprogram, og gi gjestene en ekstra spesiell opplevelse når de bruker baderommet.

Oppgrader hygienefasilitetene

Hev hygienestandardene og overgå gjestenes forventninger, enten de allerede kjenner til dette praktiske ekstrautstyret eller opplever det for første gang.

Gjør en forskjell

Få frem premium funksjonene til hotellet ditt ved å tilby et dusjtoalett – et valg som virkelig kan påvirke gjestene når de bestemmer seg for hvor de skal bo.

Benytt deg av en allsidig pakke

Geberit gir deg produkter av høy kvalitet, uanstrengt vedlikehold og støtte fra en pålitelig partner.