Geberitinnovasjoner for 2024

Nye perspektiverFor hele badet

Få et eksklusivt innblikk i innovasjonene for 2024. Les videre for å lære mer om attraktive nye funksjoner og tillegg til Geberits sortiment både foran og bak veggen.

Baderomsprodukter

Geberit AquaClean AlbaÅrets innovasjon

Geberit AquaClean Alba

Som det siste tilskuddet til Geberit dusjtoalettfamilien, AquaClean Alba er et enkelt og stirent toalett med dusjfunksjon.

Det er den ideelle modellen for dusjtoalettnybegynnere, da det kun inkluderer de mest essensielle funksjonene og tilleggskostnaden sammenlignet med et tradisjonelt toalett er svært lav.

Mer informasjon om Geberit AquaClean Alba

Geberit AquaClean Sela SquareRette linjer på badet

Geberit AquaClean Sela Square

Rette linjer er et populært valg på mange bad. Hvis dette høres ut som din stil, vil den firkantede modellen av AquaClean Sela garantert passe perfekt.

Geberit AquaClean Sela Square er tilgjengelig i to designvarianter :

  • Det alpehvite designdekselet går sømløst inn i den hvite porselenet.
  • Det lys-forkrommete designdekselet skaper en bevisst, men mild aksenteffekt.

Mer informasjon om Geberit AquaClean Sela

Geberit Mix & MatchNye baderomsservantkombinasjoner

Mix & Match: Geberit ONE toppmontert servant med iCon servantunderskap

Geberit tilbyr nå en en rekke forskjellige alternativer for å skreddersy baderomsservanten til kundenes personlige preferanser. Med Geberit Mix & Match kan du kombinere baderomsmøbler, servanter og tilbehør på modulbasert basis på tvers av forskjellige serier.

Mix & Match vaskeplass-sortimentet er designet basert på en modulært konsept. Avhengig av design og funksjonelle preferanser, baderomsmøbler og servanter fra Geberit ONE, Acanto og iCon settes sammen individuelt og brukes med matchende speil eller speilskap.

Mer informasjon om Mix & Match

Geberit AcantoRene linjer, tilpassede detaljer

Geberit Acanto servant med baderomsmøbler og Geberit Acanto toalett

Hele møbelsortimentet i Geberit Acanto baderomsserien har blitt redesignet. Alle skuffer tilbyr nå lagringsplass i full dybde, da vannlåsutskjæringen ikke lenger er nødvendig. Dessuten har Acanto møblene nå også det velprøvde skuffesystemet fra Geberit ONE og iCon. Som med alle Mix & Match møbler, er møbelrammen den samme som grensesnitten for fester og tilbehør som håndklestativ.

I tillegg til to glassflater (i hvitt og lava), omfatter sortimentet nå også møbler i hvit høyglans, hvit matt og lava matt, samt eik melamin og valnøtt.

Mer informasjon om Geberit Acanto

Geberit BambiniModerne design med nye farger

Barn som leker på et Geberit Bambini bad

Moderniserte nye toaletter, leke- og vaskeområder, betjeningsplater, Geberit Duofix elementer for toaletter, Geberit GIS-sett for vaskeområder og nydesignet servantkraner vil være tilgjengelig fra april 2024 for Geberit Bambini baderomsserien.

Produktene i baderomsserien er tilgjengelig i ulike farger og kombinasjoner for å utfylle barnetilbudet: havblått og lyseblått, skoggrønt og lysegrønt, karminrødt og oransje og hvitt.

Mer informasjon om Geberit Bambini