Geberit installasjonssystemer Baderomsfrihet med montering foran vegg

Slik bygger man baderom i dag

Geberit Duofix installasjonssystem for lett konstruksjon

Når det gjelder baderomsutforming, forventer kundene nå moderne design og innovative funksjoner. Vegghengte toaletter har nå blitt en standard, siden de gir spesielle fordeler når det gjelder rengjøring, hygiene og pålitelighet. Smarte installasjonssystemer for montering foran vegg er derfor avgjørende. Ved hjelp av de perfekt avstemte komponentene til Geberit installasjonssystemer kan du utvikle tilpassede løsninger nesten for hvilket som helst konstruksjonsprosjekt foran veggen.

Klare fordeler

Baderom med Geberit betjeningsplate Sigma30

Med sine klare fordeler, som plassbesparelse og enkel rengjøring av vegghengte toaletter, er Geberit installasjonssystemer den pålitelige løsningen av høy kvalitet for bygging av moderne baderom:

  • Solid stålkonstruksjon
  • Vegghengte toaletter testet for belastning på opptil 400 kg
  • Sømløs sisterne i én del av holdbar PE-HD
  • 100 % testet for tetthet
  • Trippelsveisede spylebender
  • Alle funksjonsdelene er lett tilgjengelige
  • Garantert tilgjengelighet av reservedeler i 25 år
  • Enkel montering

Geberit Duofix

Geberit Duofix installasjonssystem med vegganker

Geberit Duofix er det omfattende programmet for alt sanitærutstyr med universelle og selvbærende innbyggingselementer i lett konstruksjon. Det egner seg for skillevegginstallasjoner, installasjoner i vegg i skillevegger i lette konstruksjoner samt for forvegginstallasjoner i delhøyde og romhøyde og brukes i nybygg og ved oppussing.

Geberit Duofix

Geberit GIS

Ferdig montert Geberit GIS forvegg installasjonssystem

Installasjonssystemet Geberit GIS ble utviklet for prefabrikasjon og gjør installasjon av sanitæranlegg raskt, enkelt og økonomisk. Det trengs bare tre grunnelementer for å konstruere komplette sanitærvegger for levering til byggeplassen, der det bare er nødvendig å feste dem og koble dem til.

Geberit GIS

Video

Installasjon

Lær mer om Geberit Duofix element foran veggen for vegghengt toalett.