GarantiregistreringUtvid garantitiden på ditt Geberit AquaClean.

Utvid garantitiden på ditt Geberit AquaClean. I det tredje året av garantitiden påtar Geberit seg gratis levering av reservedeler ved material- eller produktfeil, hvis produktet ble installert og satt i drift av et sanitærfirma. Fyll derfor ut garantiskjemaet i løpet av 90 arbeidsdager fra installasjonsdato.

Vennligst fyll inn skjemaet

Tiltale*
Fornavn*

Etternavn*

Installasjonsfirma

Vei og husnummer*

Postnummer*

By*

E-post*

Telefonnummer

For privat bruk?*

Opplysninger om din modell

Installasjonsdato*
Serienummer*

Montør informajon

Firma*

Fornavn

Etternavn

Gate*

Postnummer*

By*

All innsamlet informasjon vil kun bli benyttet til internt bruk i henhold til norsk lov. Personvernerklæring

Jeg samtykker herved at Geberit AS kan holde meg oppdatert om nyheter, inspirasjon og tips om baderomsprodukter ved hjelp av kontaktinformasjonen angitt nedenfor:

Geberit AS bruker e-postadressen du tidligere har oppgitt, for å informere deg om lignende tilbud per e-post i fremtiden. Du kan når som helst tilbakevise denne bruken ovenfor Geberit AS, ved hjelp av kontaktinformasjonen (mpressum) som er oppgitt, uten at du da blir ansvarlig for annet enn overføringskostnadene i henhold til grunntariffer.

Ditt samtykke kan trekkes tilbake når som helst med virkning for fremtiden. For å gjøre dette må du henvende deg til bedriften som er nevnt ovenfor, Geberit AS, Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog eller via e-post til sales.no@geberit.com. Dataene deles med bedrifter i Geberit Gruppen, samt innenfor rammene av lovpålagte krav til tredjeparts tjenesteleverandører (f.eks. post- og IT-tjenesteleverandører) for administrasjon av kundedata, for å behandle forespørsler og for å oppfylle kontrakter. For øvrig gjelder personvernerklæringen vår, som finnes på www.geberit.no