Investering i fremtiden

Et baderom for alle livssituasjoner

Et nytt baderom skal kunne møte endrede behov i løpet av 25 år. Forutseende planlegging er derfor viktig. Her er en sjekkliste:

Sørg for strømtilkoblinger
Strøm i baderommet er viktigere enn noen gang. Med en strømtilkobling på riktig sted kan et luktavsug eller et dusjtoalett monteres også på et senere tidspunkt.

Trinnløs tilgang til dusjen
Dusjer i flukt med gulvet er diskrete og gjør at baderommet ser større ut – og er sikrere. Ideelt for gammel og ung.

Vegghengt toalett
Hvis baderomsmøblene og toalettet henger på veggen, er det enklere å rengjøre gulvet under dem. I tillegg kan et vegghengt toalett stilles inn til en individuell setehøyde. På enkelte modeller kan høyden tilpasses senere.

Vannlås for innbygging
Vannlåsen under servanten forstyrrer hvis brukeren sitter på en krakk eller rullestol foran servanten. Med vannlåser for innbygging fjernes denne hindringen.

Vær oppmerksom på målene
Uansett om du har et lite barn på armen eller bruker rullestol, må– dører og gjennomganger være brede nok. Også ved planlegging av baderomsmøblene må du passe på at tingene du bruker daglig er lette å nå.

Sikkert hold for støttegrep
Installasjonselementene bak flisene har en enorm bæreevne. Helst bør man montere stabile montasjeplater fra starten av på kritiske steder – for eksempel ved toalettet eller i dusjen. Det koster ikke mye og vil gjøre det mulig å installere armlener ved behov, uten bygningsmessige endringer. Viktig: Oppbevar planleggingsdokumentasjonen et sikkert sted.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.