Luksus på Grand Hôtel

Grand Hôtel forstår viktigheten av å møte de høye forventningene til gjestene og det konstante behovet for å gjenoppfinne seg selv. Dette inkluderte også installasjon av Geberit AquaClean dusjtoaletter på femstjerners hotellet.

Grand Hôtel Stockholm ligger i hjertet av den svenske hovedstaden, og har vært en førsteklasses adresse for internasjonale stjerner, store feiringer og spesielle anledninger siden 1874.

En ny opplevelse

Med sin nylige renovering av 19 rom og suiter, har Grand Hôtel Stockholm lykkes i å bringe sammen lokal og internasjonal påvirkning. Rommene er nå strålende i en moderne skandinavisk stil, perfekt supplert med designelementer fra Sør-Europa og India. Å besøke de nye rommene er nå en helt ny opplevelse sammenlignet med de resterende 300 rommene på hotellet. Romveggene har intrikate, blomsterkunstfotografier pluss stripete tapeter.

Elementet vann

Baderomsutstyret er også helt i tråd med luksusen på hotellet. Badene er utstyrt med siste WC-teknologi, både foran og bak veggen. Her monteres Geberit AquaClean Mera og AquaClean Sela dusjtoaletter. Bak veggen er det det universelle Duofix innbyggingssisterne. Baderomsutstyret av høy kvalitet avrundes av Sigma10-betjeningsplatene med vannbesparende stop-and-go-skyll.

Les mer om prosjektet

Bildegalleri