Hygiene på offentlige toaletter | geberit.no

Den "nye normalen" på offentlige toaletter

Når vi alle kommer tilbake til den “nye normalen“, vil mange mennesker forvente høyere hygienestandarder uansett hvor de går. Både hjemme, så vel som på jobben og i andre offentlige og semi-offentlige toaletter. Her er noen områder det er verdt å vurdere når det gjelder forbedring av hygiene på alle typer bad. Se hvordan eksisterende produktdesign og innovasjon kan bidra til å skape fremtidens hygiene på toalettet.

Gå for berøringsfritt

Berøringsfri betjeningsplate med hånd

Produsenter har selvfølgelig produsert berøringsfrie produkter i mange år, og det er sannsynlig at en av de største endringene vil være at vi nå ser en enda større etterspørsel etter berøringsfri teknologi. Noe vi hos Geberit ser en stor etterspørsel etter fra våre kunder.

Forbedret hygiene begynner rett over toalettet eller urinalet når du skyller ned med et berøringsfritt toalettskyll eller urinalskyll, slik som Geberit Sigma80, Geberit Sigma10 og Geberit Typ50.  (9.5 MB) Skyll ned med en sensor som får enheten til å skylle så snart toalettet eller urinalen har blitt brukt, uten å trykke på en skylleknapp.

OPTIMALISERT HYGIENE

Hånd på ren servant

Men det er ikke bare infrarød teknologi som kan bidra til å forbedre hygienen. Andre produktinnovasjoner som Geberit KeraTect®-glasur gjør rengjøringen enklere med en ugjennomtrengelig og glattere overflate. En slik overflate kan også forhindre misfarging av porselenet. Løsninger som dette vil ikke bare bidra til å opprettholde et høyt nivå av hygiene, men vil også bidra til å forbedre utseendet på badet som et rent sted.

Lignende innovasjoner som Geberits Rimfree®-toaletter og TurboFlush-teknologi kan eliminere steder hvor bakterier kan gjemme seg på toalettet. For å forbedre rengjøringsprosessen enda mer, velg et Geberit-toalett med avtakbart toalettsete for å sikre at rengjøringen kan gjøres grundig. Og til slutt; veggmonterte toaletter er kommet for å bli. Ved å løfte toalettet opp fra gulvet blir vedlikehold og rengjøring av gulvet mye lettere, ettersom alle områder er tilgjengelige og områder hvor smuss og støv kan samle seg reduseres.

Hygiene i fremtiden

Geberit AquaClean Sela dusjtoalett

I en tid da pandemien har satt søkelyset på hygiene, har selskaper og produsenter et ansvar for å samarbeide for å finne produkter som ikke bare er hygieneoptimaliserte, men som også forsterker oppfatningen av et rent sted.

Som en arkitekt fra USA observerte, er en av de tingene som er bemerkelsesverdig i sykdomsperioder at “arkitekter ofte blir inspirert til å komme med nye ideer i slike tider“. Og dette må også gjelde for produsenter, ettersom vi fortsetter å innovere og samarbeide med arkitekter for å hjelpe dem med å tilpasse seg nye tider.

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hygieneoptimaliserte løsninger til ditt neste prosjekt