Enkelt utrykk Fleksibelt baderomsdesign

Lineær design, klare linjer og men likevel fleksibel - det er den komplette baderomsserien Geberit iCon i en nøtteskall. Et bredt sortiment av baderomsporselen og baderomsmøbler i et moderne design, gir maksimal designfleksibilitet og skiller seg ut på grunn av sin imponerende allsidighet.

ENKEL Å MONTERE

Geberit iCon toalettet er designet med tanke på rørleggeren og passer perfekt sammen med innbyggingssisternen bak veggen.

Akkurat som Geberit ONE toalettet, har det nye Geberit iCon toalettet - Easy Fast Fixing systemet - kalt EFF3. Det gjør det mulig å installere toalettskålen med en hånd, mens den andre hånden støtter toalettet. Se installasjonsvideoen og se hvor enkelt det er å montere Geberit iCon toalettet.

Styring av skyllet

Geberit iCon guidet skyll

Geberit iCon toalettutvalget har Rimfree® teknologi og er utstyrt med en ny innovasjon i form av en skyllestyring.

En liten hydraulisk optimalisert plastdel i innløpsrøret gir en kraftigere og samtidig presis fordeling av vannet i toalettskålen.

Modulær og fleksibel

Geberit iCon er en modulær baderomsserie med bredt sortiment. Gjennomtenkte dimensjoner betyr at alle modulene passer perfekt sammen, og skaper dermed designfrihet og harmoni.

Baderomsmøblene passer til servantenes forskjellige høyder. Kombiner lukkede skap i forskjellige høyder med åpne hyller. Se filmen og utforsk mulighetene.

Se mer om Geberit iCon serien

Mer plass i skuffene

Geberit iCon underskap er designet uten at det er skåret ut hull til avløpet i midten. Et perfekt eksempel på hvordan design møter funksjon.

Takket være Geberits innovasjon av en mye slankere dreneringsløsning, er det nå opptil 30% mer plass tilgjengelig i den øverste skuffen.

Innovasjonen blir verdsatt av både forbrukeren og rørleggeren. Og Geberit iCon servant er like enkel å installere som enhver annen servant.