Baderomsserier og produktløsninger Bestill Geberit Baderomskatalog gratis

Inspirerende baderomsidéer fra Geberit

Geberit Baderomskatalog

Oppdag alle våre baderomserier og produktløsninger på over 200 sider. La deg inspirere av de forskjellige designspråk, smarte funksjoner og fargekombinasjoner.

Det finnes en løsning for ethvert behov, enten det er plass eller enkel rengjøring som er viktigst for deg, enten du foretrekker brukervennlige produkter, eller om du vil nyte ekstra komfort. Våre smarte baderomsløsninger gjør hverdagen din enklere.

Jeg er interessert i inspirasjon til baderommet

For å behandle henvendelsen din, vil dataene dine også bli videresendt til selskaper innen Geberit Group samt til tredjepartstjenesteleverandører (f.eks. Posttjenester og IT-tjenesteleverandører) innenfor rammen av deres lovbestemte oppgaver. Våre personvernregler gjelder.

Fornavn*

Etternavn*

Vei og husnummer*

Postnummer*

Sted*

E-post*

Telefon

Jeg samtykker til at Geberit AS behandler opplysningene mine som jeg oppga da jeg tok kontakt, til formålene markedsundersøkelser, annonsering og analyse, og at Geberit AS sender meg informasjon om følgende aktuelle tilbud, tjenester, nyheter, kampanjer og tips som gjelder sanitærprodukter, ved hjelp av kontaktinformasjon som jeg har oppgitt:

Jeg kan når som helst trekke tilbake dette samtykket – også delvis – ovenfor Geberit AS med framtidig virkning, og da ved hjelp av den kontaktinformasjonen (impressum) som er oppgitt.