Resultatet av en kontinuerlig videreutvikling

Med Geberit ONE kombinerer vi den sanitærtekniske kunnskapen og designkompetansen vår og tilbyr banebrytende, fullt integrerte og omfattende løsninger for hele baderommet. Geberit ONE er smart kombinert i ett system og utmerker seg med mange åpenbare og skjulte fordeler.

Velprøvd know-how bak veggen

Geberit ONE baderom med Duofix bak veggen

Installasjonssystemene fra Geberit har årenes løp etablert seg hos proffene, som verdsetter den problemfrie funksjonaliteten, enkeltheten og toppkvaliteten. Geberit ONE fører bruken av forveggen med ekstra elementer og konsistent forbindelse til systemet konsekvent videre.

Design med funksjonalitet foran veggen

Geberit ONE servant og opplyst speil

Det renskårne utseende skaper en ny vitalitet. Geberit ONE overbeviser over hele linjen med redusert design og gir redusert rengjøringsbehov i hele baderommet med utmerkede funksjonaliteter.

Maksimal romutnyttelse

Geberit ONE baderom med maksimal romutnyttelse

Know-how bak veggen og designkompetanse foran veggen er smart kombinert med Geberit ONE. Forveggen brukes enda mer konsekvent for å oppbevare sanitærteknologi og som ekstra oppbevaringsplass. Slik skaper vi effektivt mer plass og skaper en ny opplevelse i baderommet.

Varig glede takket være mer renslighet

Geberit ONE baderom med servant som er lett å rengjøre, toalett og dusj i flukt med gulvet

Geberit ONE fører til reduser rengjøringsbehov og mer renslighet i hele baderommet. Den innovative TurboFlush-spyleteknologien i toalettet, den perfekte avstemningen mellom veggarmaturet og den innvendige geometrien til servanten eller avløpsdekselet med hårsil, som er enkelt å fjerne, er et par eksmpler på hvordan Geberit ONE gir brukerne av baderommet mer livskvalitet.

Geberit-quizen

Geberit One Geysir i Island

Geberit har lansert veiledende, fullt integrerte løsninger for hele baderommet. Dette vil Geberit feire sammen med deg: I løpet av hele året utpeker vi totalt 1000 vinnere i en konkurranse med fem raske spillrunder med quiz og minispill.

Alle deltakerne kvalifiserer seg til trekkingen av hovedpremien: En uforglemmelig tur til geysirenes land for to personer. Geberit ønsker deg mye moro og lykke til!

Spill og vinn

Innovasjon i hver detalj

Geberit ONE baderom
Velg informasjonspunkt på bildet

Gjennomtenkt design Geberit ONE toalett

Geberit ONE toalett

Keramikerne og rørleggerne fra Geberit har videreutviklet og optimalisert toalettet i sin helhet. Resultatet: Geberit ONE overbeviser til siste detalj. Alle proporsjoner, spaltemål og former er perfekt tilpasset hverandre.

Funksjonelle elementer Geberit ONE vaskeplass

Geberit ONE vaskeplass med servant, servantkran, servantunderskap, vannlås og speilskap

De enkelte elementene til vaskeplassen – servant, vannlås, servantkran, speilskap og servantunderskap – tar knapt opp plass i Geberit ONE baderommet. Det er mulig takket være det perfekte samspillet mellom installasjonssystemet og de nye løsningene foran veggen.

Flere muligheter Geberit dusjløsninger

Ved utformingen av dusjområdet er ønskene til kundene ekstra mangfoldige. Med de innovative løsningene fra Geberit kan de oppfylles problemfritt og sikkert.

*Dusjskilleveggen er inkludert i sortimentet vårt siden oktober 2019. Før det kunne artikkelen hverken bestilles eller forhåndsbestilles.