Tett sluk - hva nå?

VariForm servant (© Geberit)

Hår kan raskt tette sluket i dusjen eller servanten. En bra måte å løse dette på er med en god gammeldags gummi sugekopp. Dette løsner hindringen og skyll restene ned i avløpssystemet.

Vannlåsen må, som navnet tilsier, låse for den ubehagelige lukten som kan være i sluket, slik at den ikke sprer seg til hele badet. To av de mest kjente variantene av vannlåser i form av flaskevannlås og den plassbesparende p-vannlåsen, som blant annet brukes til kjøkkenvasken.

Hold avløpet i gang

  • Litt vedlikehold er nødvendig for at vannlåsen skal fungere. Unngå hår og smuss i avløpet. Her er en hårsil eller lignende en ideell løsning.
  • La vannet renne regelmessig, da skitt kan tørke ut og sette seg fast i avløpet, hvis det blir sittende der for lenge. Det er årsaken til at sluket begynner å lukte.
  • Hvis vannlåsen er blokkert, ikke bruk gjør-det-selv-metoder. En sugekopp vil hjelpe til med å løsne det hele. Sterke kjemikalier bør unngås da det kan skade materialet. Tips: Overlat fjerningen av vannlåsen til en profesjonell.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Produkter for mer rengjøringsvennlighet på badet

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet