4 steg for å planlegge og organisere ditt nye baderom

Den som har kontroll på oppbevaringsplassen, trenger ikke frykte hektiske i baderommet

I ene øyeblikket er det en oase av velvære; i det neste er det en bikube av aktivitet. Badet må oppfylle en rekke forskjellige behov - noen ganger samtidig. Hvis det er smart designet, kan den gjøre nettopp det:

Steg 1 – Virkelighetssjekk
Den beste måten å starte planleggingen av et nytt bad er med en virkelighetssjekk. Oppfyller rommet vi har i dag våre behov? Hvordan vil våre behov se ut i fremtiden? Vil de små barna fremdeles trenge badekar om to år? Eller trenger vi snart plass til hele familien foran speilet på samme tid hver morgen?

Steg 2 – På en armlengdes avstand
Tannbørstene skal være like ved servanten, ekstra toalettpapir bare ved toalettet og håndklær nær dusjen. Ta en runde på badet. Hva skal være innenfor en armlengdes avstand når du er ved vasken? Toalettet? Dusjen?

Steg 3 - Kunsten å organisere
Begynn med å skrive ned hva du vil ha lagret og hva du vil ha synlig i åpne hyller. Hva er fornuftig å plassere sammen, og hva trenger sin egen plass. Er skuffene dine organisert i dag, eller ville det gjøre livet ditt lettere hvis ting var lettere å finne? Og hvor mye lagringsplass trenger hvert familiemedlem både nå og om noen få år?

Steg 4 - Finn løsningene
Hvis du ikke vil at alt skal være synlig hele tiden på badet, finnes det mange smarte løsninger som speilskap, skuffer med brett til alt, skap som henger på veggen. Forhåpentligvis vil det bli mye enklere å ta beslutninger når du kjenner familiens behov.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet