Tidløst hvitt baderom Dette trenger du å vite

Geberit baderom med hvite nyanser (© Geberit)

Fargen hvit har blitt en integrert del av badet. Selv om det i dag finnes et bredt utvalg av fargede baderomsmøbler og baderomsporselen, er det fortsatt rom for det klassiske utseendet. Ta en titt på ideene og tipsene her.

Ekspertens konklusjon

“Det er vanskelig å designe et ton-i-ton baderom der alle elementene har samme nyanse av hvit“, sier farge- og materialekspert Martin Rogrer fra Geberit. Han anbefaler: «Det beste er å kjøpe alle produkter fra samme produsent eller fra samme baderomsserie. Slik kan du unngå at for eksempel toalettet og servanten har ulike farger – og samtidig leke med kontraster. Kombiner for eksempel tremøbler eller forskjellige farger med hvitt porselen. Hvis du tvert imot vil ha så mye som mulig i klassisk hvit, kan du legge til moderne farger på tilbehør som håndklær.'' Den lar deg enkelt endre fargene når moten endres.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på her

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet