Geberit GISEnkelt system

Verktøyfritt og allsidig

Geberit GIS prefabrikert systemvegg

Med Geberit GIS blir skinnesystem, montasjeelementer og systemkledning til komplette sanitærvegger – helt frem til flisleggingen – med noen få trinn. Takket være teknologi for verktøyfri tilkobling av skinnesystem kan én enkelt person utføre monteringen alene. Det kan enkelt kompenseres for dimensjonstoleranser med Geberit GIS.

Geberit GIS element for montering foran vegg, for vegghengt toalett

Kunden dine forventer frihet i utformingen av den tilgjengelige plassen, raskere fremdrift på byggeplassen og kostnadseffektiv planlegging og gjennomføring av baderommet. Ved hjelp av de perfekt avstemte komponentene til Geberit GIS installasjonssystemene kan du utvikle tilpassede og økonomiske løsninger for alle byggeprosjekter, fra ombygging av baderommet til å lage sanitæranlegg i nybygg – i lette eller tunge konstruksjoner.

Geberit GIS innbyggingselementer for alt sanitærutstyr

Geberit GIS for servantkraner
Geberit GIS for urinaler
Geberit GIS for dusjer

Serien Geberit GIS består av elementer til vegghengte toaletter og Geberit AquaClean dusjtoaletter og for tilkobling av Geberit DuoFresh luktavsug. Geberit GIS elementer til veggarmaturer og dusjer med veggsluk. Det finnes også Geberit GIS elementer til servanter, urinaler og bideer samt montasjeplater for støttegrep i baderom med universell utforming.

Enkel prefabrikasjon av sanitære installasjoner

Prefabrikert Geberit GIS systemvegg

Installasjonssystemet Geberit GIS ble utviklet for prefabrikasjon og gjør installasjon av sanitæranlegg raskt, enkelt og økonomisk. Det spesielle med det: Testet brannvern og lydisolering er innebygd. Hele systemet er derfor allerede effektivt lydisolert.

Geberit GIS kan brukes både i nybygg og til oppussing.

  • Perfekt til prefabrikasjon
  • Fleksibelt for alle konstruksjonssituasjoner
  • Til nybygg, modernisering og oppussing
  • Spesialtilpasset romdesign: delhøyde, romhøyde og øyløsninger
  • Økonomisk takket være lite monteringsarbeid og enkel lagring

Geberit GISMer teknisk informasjon finnes i Online katalogen