Know-How InstallertPålitelige løsninger

Et godt og nært samarbeid med installatører, planleggere, arkitekter og grossister har vært praksis i mange år hos Geberit. Hver av ny- og videreutviklingene våre inkluderer kunnskapen og erfaringen til kundene våre.

Vi kombinerer lidenskapen for kvalitet og teknikk med 150 år med know-how for å tilby pålitelige løsninger og tjenester som gjør livet til kundene våre betydelig enklere. Produktene våre setter standarden innen sanitærbransjen. De er innovative, perfekt tilpasset hverandre og kan installeres og vedlikeholdes raskt og enkelt. Fordi pålitelig samarbeid er avgjørende for suksessen til kundene våre, tilbyr vi omfattende støtte fra planlegging via logistikk og installasjon til vedlikehold, og vi står alltid til rådighet med fagmessig og rask service.

Fullstendig integrerte baderomsløsninger som fungerer, kombinert med pålitelighet og kompetent service: Det er Know-How Installed.

Strålende produkter kombinert med kompetent service

Hos Geberit ser vi tilbake på et lenge etablert, nært og vellykket samarbeid med rørleggere, sanitæringeniører, arkitekter og grossister. Vi integrerer kunnskapen og erfaringen til kundene våre i hver vår utvikling og forbedring.

Vi kombinerer vår lidenskap for kvalitet og teknologi med nesten 150 år med sanitær kunnskap for å tilby pålitelige produkter og tjenester som virkelig gjør livet enklere for våre kunder. Våre produkter setter standarder i sanitærindustrien. De er innovative, allsidige og raske og enkle å installere og servicere. Ettersom vi vet at et sterkt partnerskap med kundene våre er avgjørende for å lykkes, hjelper vi dem med riktig planlegging, logistikk, installasjon, produktvedlikehold og rask og oppmerksom teknisk support.

Fullt integrerte baderomsløsninger som fungerer, kombinert med pålitelighet og eksperttjeneste: det er Know-How Installed.