Geberit ProAppen for Android og iOS

Alt Geberit tilbyr, kan håndverkere ha på mobilen. Geberit Pro for smarttelefon, som støtter rørleggeren med mye nytting informasjon og arbeidshjelpemidler, gjør det mulig.

Oversikt over alle appfunksjoner

Produktregistrator

Gjenkjenner alle innbyggingssisterner siden 1964 og urinalstyringer siden 1983.

I en håndvending finner du ved hjelp av produktregistratoren ut hvilke eldre innbyggingssisterner som befinner seg i veggen. Gjenkjenner alle Geberit innbyggingssisterner fra 1964 til i dag. Når de er identifisert, kan alle reservedeler eller ombyggingssett til innbyggingssisterner åpnes og bestilles direkte i Geberit Pro.

Skanner

Skanneren for QR-koder og strekkoder kobler direkte til ytterligere produktinformasjon, som monteringsanvisninger, reservedelsoversikt og andre produktbeskrivelser.

Produktkatalog

Alltid med og alltid tilgjengelig. Bla enkelt og raskt i den samlede katalogen, og finn straks den nødvendige produktinformasjonen, monteringsanvisningene osv.

Reservedeler

Raskere til den passende reservedelen: Den samlede Geberit-reservedelskatalogen er tilgjengelig til enhver tid. Du finner raskt de passende reservedelene og kan bestille dem med reservedelsnummeret.

Bokmerker

Sett egne bokmerker. Hyppig brukt innhold, som produkter, dokumenter eller videoer, kan du nå åpne raskt og enkelt ved hjelp av bokmerkene du har satt.

Høydepunkt: Produktregistrator – alle innbyggingssisterner siden 1964 og urinalstyringer siden 1983.

Med noen få fingertrykk finner rørleggeren ut med produktregistratoren hvilke eldre innbyggingssisterner eller hvilken urinalstyring som befinner seg i veggen. Gjenkjenner alle Geberit innbyggingssisterner fra 1964 og urinalstyringer fra 1983. Brukeren angir bare typiske produktegenskaper. Når de er identifisert, kan alle reservedeler eller ombyggingssett åpnes direkte i appen.