Vegghengte toaletter Fokus på det essensielle

Vegghengt toalett for et harmonisk baderomsdesign

Et vegghengt toalett gir både badet og gjestetoalett et elegant og attraktivt utseende.

Enkelt design

Installering av et vegghengt toalett betyr at sisternen er skjult bak veggen, og du kan konsentrere deg om utformingen av toalettet og betjeningsplaten i stedet. Geberit-produktserien inkluderer en rekke toalettformer. Hver stil har sitt eget design slik at toalettet passer harmonisk med den generelle utformingen av badet.

Design møter funksjon

En annen fordel med vegghengte toaletter er at den frie plassen under toalettet gjør at badet ser større ut og gjør gulvet enklere å rengjøre når det ikke er noe i veien. Velger du en berøringsfri betjeningsplate i tillegg til vegghengt toalett, løfter du design, hygiene og rengjøring til et helt nytt nivå.

Visste du at?

Det vegghengte toalettet er et tidløst design element for det moderne baderommet. Geberit vegghengte toalettløsninger har bevist sin kvalitet i over 50 år nå. Rammen integrert i veggen og toalettskålen har en bæreevne på 400 kg. Geberit-sisterner er alle formstøpt i ett stykke, og hver enhet blir sjekket flere ganger for lekkasjer før de forlater fabrikken.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design