Geberit ComfortLight Din nye favorittbelysning

Det er ofte det første stedet vi går om morgenen og det siste stedet vi besøker før vi legger oss: badet. En koselig atmosfære på badet er med på å gi en god start på dagen og avslutte den rolig. Geberits lyskonsept gjør det mulig å tilpasse lyset til dine rutiner med Geberit ComfortLight.

Fordelene:

  • Produkter og møbler på badet med Geberit ComfortLight setter stemningen på badet og gir perfekt lys til alle tider av døgnet.
  • Justerbart lysnivå og lys skaper riktig belysning.
  • De tilkoblede lyskildene kan justeres samtidig ved å trykke på en knapp.

Velg riktig lys for enhver situasjon

Den automatiske lysstyringen er enkel å bruke: lyset blir automatisk kaldere når lyset er sterkere og varmere når lyset er mer dempet. Kombinasjonen av fargetoner og lysstyrke gjør Geberit ComfortLight unik. Lyskonseptet kommer med fire lysnivåer som kan gi riktig lys for ethvert behov:

Enkel styring Riktig lys ved et knapptrykk

Alle lyskilder kan styres samtidig med et tastetrykk via DALI-styringssystemet. I tillegg kan lyset styres digitalt via Geberit Home App, via sensoren på speilskapet eller via baderomskontakten. Geberit Home App gjør det også mulig å lage tidsstyrte kontroller, for eksempel ved å forhåndsinnstille ulike lysnivåer når du slår den på, avhengig av når på døgnet du gjør det.​

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.