Vedlikehold badet ditt Service for dusj, vannlås og sisterne

Hvis du ikke gir bilen regelmessig service, vil den ende opp med å falle fra hverandre på grunn av rust. En grundig service på badet er også med på å sikre langvarig nytelse. Det starter med å rengjøre overflatene på porselenet og kranene og deretter rengjøre dusjavløpet eller slukrennen.

Dusjen

Dusjen

Geberit CleanLine rengjøring av hårsil (© Geberit)

Det er viktig å rengjøre badet regelmessig. Dette gjelder også dusjen: regelmessig rengjøring av overflaten sikrer at den ser bra ut uten skjemmende kalkavleiringer og lignende. Andre ting tar litt mer tid, men bør likevel utføres med jevne mellomrom. Disse inkluderer rengjøring av dusjavløpet eller slukrennen. Hårsilen er enkel å fjerne og rengjøre, men avløpet og rennen trenger også en grundig rengjøring av og til. Såpe- og smussrester kan føre til at avløpene blir tette.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Produkter som er enkle å bruke

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet