4 TIPS TIL ET MER LUKSURIØST BADEROM

Arbeidslivet og privatlivet vårt er ofte preget av stress og mas, og vi er mer og mer opptatt. Vi er knapt ferdig med det ene møtet før vi planlegger det neste, og hvis vi sitter på sofaen og ser en film om kveldene, blar vi gjennom Instagram samtidig. Det er på tide for oss å slappe av litt og hvor er det bedre å gjøre det, enn i en avslappet atmosfære på badet.

Geberit velvære baderom

Tips nr. 1: Baderomsmøbler med høy kvalitet

Et bad som utstråler høy kvalitet er grunnlaget for en behagelig atmosfære. Hvis alle detaljene er på plass, vil baderomsinnredningen sørge for at du starter dagen riktig og liker å komme hjem om kvelden. Attraktive lagringsløsninger gir maksimal komfort og gir selv små bad litt velvære.

Se alle Geberit baderomsserien

Tips nr. 2: Dusjtoalettet

Et toalett er noe vi bruker flere ganger hver dag uten å tenke på det.
Et dusjtoalett, er imidlertid mye mer enn bare et toalett, da det blant annet gir en følelse av friskhet og renhet. Det gjør hvert besøk på toalettet til et øyeblikk av velvære.

Geberit AquaClean

Tips nr. 3: Speil med varme

Tenk deg at du nettopp har gått ut av en deilig varm dusj om morgenen og står foran vasken din og skal barbere deg eller sminke deg, men speilet er helt tåkete. Du kan selvfølgelig fjerne den med en hårføner eller tørke den av, men det tar tid og krefter. Hvis du vil unngå tåke på speilet når du dusjer, trenger du et speil med varme i.

Tips nr. 4: Tilbehør

En koselig atmosfære på badet kan skapes med noen få ting: stearinlys, herlige dufter, svake lyder og blomster eller planter som gjør badet ditt til en oase av velvære.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet.
Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på her

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet