God planlegging enkel rengjøring Fem tips til baderomsplanleggingen

Baderom med Geberit VariForm møbel (© Geberit)

Uansett hvor attraktivt et godt design er, synes brukerne at enkel rengjøring på badet er viktigere. Hvis du planlegger et bad, bør du derfor følge noen grunnleggende regler. Når alt kommer til alt, gjør god baderomsplanlegging drømmebadet ditt enda bedre – og utformingen av badet ditt trenger på ingen måte å begrenses. Les våre fem tips for hvordan du designer det ideelle badet:

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit-historiene

Abonner på vårt nyhetsbrev og ikke gå glipp av nyheter, begivenheter eller tips til badet. Hold deg oppdatert med de nyeste produktene, viktige datoer for kalenderen din og mer informasjon om renslighet, optimalisering av plass, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet på badet.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet