Geberit toalettløsninger Stort utvalg av toaletter

Gode grunner for å velge en toalettløsning fra Geberit

Se selv hvor rene, brukervennlige og estetiske Geberit toalettløsningene er. Og i tillegg nyter du høy komfort.

Geberit ONE WC
VELG INFORMASJONSPUNKT PÅ BILDET

Geberit AquaClean dusjtoalett Det blir bare virkelig rent med vann

Geberit AquaClean Mera Chrom med fjernkontroll
Geberit AquaClean Sela med WhirlSpray-dusjteknologi

Vann er uunnværlig for den daglige personlige hygienen. Det rengjør skånsomt, men likevel grundig. Stadig flere begeistres derfor av den naturlige og velgjørende toaletthygienen med vann i stedet for papir når man har vært på toalettet. Den perfekte kombinasjonen av attraktivt produktdesign og hverdagsgjenstand med velværefaktor gir baderommet det lille ekstra.

Finn ut mer om friskhetskicket

TurboFlush-skyllteknologi Etterlater ingenting

For mer hygiene og mindre rengjøringsbehov har vi gått ett skritt lenger for deg og utviklet TurboFlush-skyllteknologien. En asymmetrisk utformet toalettskål med vanninnløp på siden gir en unik skylleffekt. Systemet er betydelig mer effektivt samt vesentlig mer stillegående og forbruker mindre enn vanlige skyllinger.

Geberit ONE toalett Med effektiv TurboFlush-skyllteknologi

Geberit ONE toalettskål
Enkelt å ta av toalettlokk og toalettsete
Asymmetrisk innvendig geometri for grundig spyling

Det vegghengende Geberit ONE-toalettet fremstår som elegant og perfekt proporsjonert. Med tidløs eleganse kan det enkelt integreres i svært ulike baderom. Det er enkelt å ta av toalettlokket, slik at det blir enda enklere å rengjøre toalettet. Quick-Release-systemet finnes også på andre toalettskåler.

Uten skyllekant for mer renslighet Geberit Rimfree®-toaletter

I tillegg til design er hygiene og enkel pleie avgjørende kriterier for valg av toalettskåler. Et evig irritasjonsmoment: skyllekanten. Der kan bakterier, smuss og avleiringer samle seg opp. Toalettene uten skyllekant fra Geberit er faktisk utformet helt uten skyllekant. Dermed finnes det ingen skjulte og vanskelig tilgjengelige steder der avleiringer kan samle seg opp, og der det kan oppstå lukt.

Rengjøringen blir vesentlig lettere, og toaletter uten skyllekant er derfor førstevalget når det gjelder toaletthygiene. Rimfree®-toalettskålene fra Geberit har en patentert skyllteknologi som Geberit har utviklet selv. En skyllfordeler sikrer hygienisk skylling i toalettet med lavt vannforbruk.

Hvilket Rimfree®-toalett passer til stilen din? Valgets kvaler

Rund, rektangulær eller smal. Ikke bare er formene forskjellige slik at de harmonisk kan kombineres med eksisterende skåler – de finnes også i flere prissegment. Vi har det riktige produktet for enhver situasjon.

Geberit Monolith Innovasjon til badet

Geberit Monolith toalettmodul i fargen sandgrå

Da Geberit Monolith ble lansert i 2010, bygde den broen mellom den konvensjonelle synlige sisternen og den innebygde sisternen bak veggen. Den elegante sisternmodulen ble presentert som et nytt, allsidig designelement for badet. Siden begynnelsen har Geberit Monolith vært kompatibel med alle vanlige toaletter og Geberit AquaClean dusjtoaletter. Installasjonen krever ofte ingen strukturelle modifikasjoner, noe som er en stor fordel i både nybygg og ved renovering. Fronten er laget av sikkerhetsglass og er tilgjengelig i forskjellige farger og materialer. Den kommer også i to høyder. Geberit Monolith Plus-sisternemodulen har tilleggsfunksjoner som gir ekstra komfort på badet som blandt annet, integrert LED-lys, luktavsug og et brukervennlig kontrollpanel.

Finn ut mer om funksjoner og farger

Geberit vegghengte toaletter velg ditt favoritt design