Kvalitet flytter foran veggen | geberit.no

KVALITETEN FLYTTER FORAN VEGGEN

Geberit er kjent for kvalitet bak veggen. Funksjonelle, holdbare produkter som er enkle å jobbe med. Den velkjente kvaliteten og tryggheten flytter nå foran veggen med et bredt spekter av toaletter, servanter, badekar og møbler.

Få full oversikt over alle de nye produktene i Onlinekatalogen, eller last ned Baderomskatalogen

ENKEL INSTALLASJON

Som med alle andre produkter fra Geberit, er de nye toalettene, servanter og møbler enkle å montere. De er designet med tanke på montøren og spiller perfekt sammen med Geberit-produktene bak veggen. Se hvordan det nye Geberit ONE-toalettet monteres.

DET KOMPLETTE BADEROMMET

Geberit baderomsserie Acanto

Den nye Geberit baderomserien kombinerer toaletter, bidet og servanter med speil, skap, skuffenheter og hyller som har rikelig med fleksibel lagringsplass. Fleksibiliteten i så mange designløsninger i forskjellige prissegmenter gjør planleggingen enklere enn noen gang. Nå er det mulig å planlegge et totalt baderom som passer perfekt til ethvert baderom.

DESIGN MEETS FUNCTION

Geberit baderomsserie Citterio

Organiske, naturlige kurver, moderne geometriske linjer og uvanlige former. De nye baderomsseriene skaper hver et umiskjennelig designspråk i alt fra toalett til servant - fra badekar til møbler.

Alle produktene er laget med tanke på bruken og består av intelligente, gjennomtenkte elementer. Design og funksjon går alltid hånd i hånd med Geberit-produktene. Dette demonstreres i hver minste detalj, egenskap og funksjon for hvert produkt. Design og funksjon, harmonisk kombinert.