Geberit AquaCleanDusjtoalett-teknologi

Revolusjonerende, patentert dusjtoalett-teknologi fra Geberit

I løpet av de siste 40 årene har vi på Geberit-hovedkontoret i Rapperswil-Jona i Sveits investert mye know-how og utviklingsarbeid i dusjtoalett-teknologien og kontinuerlig gjort produktene våre mer perfekte. Resultatet: Geberit AquaClean dusjtoaletter tilbyr en rekke patenterte teknologier og komfort.

Vil du vite mer om den banebrytende, revolusjonerende teknologien vår og de ulike komfortfunksjonene til Geberit AquaClean dusjtoalettene våre? Her finner du alt som er verdt å vite om pionerarbeidet vårt:

«Ved utviklingen av Geberit AquaClean dusjtoalettene våre går vi ikke på kompromiss når det gjelder komfort og velvære. Det rolige, estetiske designet er basert på et banebrytende produktkonsept og byr på revolusjonerende, innovative teknologier. Funksjonalitet, renslighet og bærekraft setter standarder.» (Armin Gierer, Head Product Line Geberit AquaClean)

Maksimal komfort takket være strømningsteknologi, akustikk og ergonomi

Geberit AquaClean TurboFlush-spyleteknologi
Geberit AquaClean WhirlSpray

 • Den patenterte WhirlSpray-dusjteknologien vår gir med en pulserende dusjstråle en ekstra grundig, skånsom og dermed vannbesparende rengjøring.
 • Den innovative TurboFlush-spyleteknologien, som også er patentert, med den asymmetriske innvendige geometrien til toalettskålen, som er utviklet av Geberit, gir en grundig og ekstra stille spyling.
 • Det integrerte luktavsuget over spylekanalen er svært effektivt.
 • De ergonomisk formede toalettsetene våre av høykvalitetsplast er utviklet på grunnlag av omfattende tester og formstudier.

Samspill mellom teknologi og design

Geberit AquaClean Mera dusjtoalett
 • Det slanke, elegante designet til Geberit AquaClean dusjtoalettene kunne realiseres takket være miniatyrisering av teknologien.
 • Samtlige strøm- og vanntilkoblinger er usynlig integrert i huset til Geberit AquaClean dusjtoalettene.
 • Den modulært oppbygde, lett tilgjengelige teknologien gir mulighet for enkel montering og vedlikehold.

Enkel rengjøring

Spyling dusjarm Geberit AquaClean Sela
 • Grundig renslighet takket være toalettskål høy kvalitet med smussavvisende overflate.
 • Automatisk for- og etterrengjøring av dusjarmen fra utsiden og dusjdysene fra innsiden via separate vannveier.
 • Spesialutviklet avkalkingsprogram som omfatter alle vannførende komponenter.

Høy sikkerhet for drikkevannet

Geberit AquaClean dusjtoaletter oppfyller alle relevante europeiske bestemmelser, inkludert standarden for beskyttelse av drikkevann EN 1717. Takket være en integrert, tilbakestrømningssikret vanntilkopling oppfyller Geberit denne standarden og sikrer at Geberit AquaClean dusjtoaletter under ingen omstendigheter kan forårsake forurensning av drikkevannsnettet.

Perfekt tilpasning til Geberit GIS

Geberit Duofix element for vegghengt toalett med Geberit AquaClean Mera

 • Med dusjtoalettene våre kan man få maksimal komfort i baderommet uten store ressurser. Både i nye baderom og ved modernisering kan de kombineres med alle Geberit installasjons- og skyllesystemer og monteres enkelt og raskt.
 • For montering har Geberit tilpasset alle elementene for vegghengt toalett slik at tilkoplingene for vann og strøm passer perfekt og er skjult.

Toppkarakterer for bærekraft

Geberit bærekraftige løsninger

 • Geberit AquaClean dusjtoalettene våre har en positiv miljøbalanse. Takket være intelligent styringsteknikk gir det likevel ingen reduksjon av komforten.
 • I standby-modus (energisparemodus) er energiforbruket til Geberit AquaClean dusjtoalettene maksimalt 0,5 W.
 • Det ekstra vannforbruket til et Geberit AquaClean dusjtoalett spiller en underordnet rolle sammenlignet med papirforbruket.

Video

Innovative funksjoner

Lær mer om Geberit AquaClean Mera dusjtoalett funksjoner.

Designpriser for Geberit AquaClean Sela

Designpriser

DesignPlus / ISH for Geberit AquaClean Sela
Interior Innovation 2013 for Geberit AquaClean Sela
IF Product design award 2013 for Geberit AquaClean Sela