Matchende betjeningsplater Designfrihet og smarte funskjoner

Å velge den riktige betjeningsplate for toalettet setter prikken over i-en på badet ditt. Geberit skylleknapper kombinerer moderne design med innovative funksjoner, som DuoFresh luftavsug.

Geberit Sigma50 skiller seg ut med et buet design, og de slanke knappene gir betjeningsplaten et elegant utseende. Betjeningsplater skal kunne integreres sømløst i baderomsdesignet,- dette er grunnen til at Sigma betjeningsplater er tilgjengelige i en rekke materialer, farger og former.

Hvilket design passer din stil?

Betjeningsplater

Din helt personlige linje

Det blir ikke bare hvilket som helst baderom, det blir ditt baderom. Finn nøyaktig den toalettspylingen som passer til baderommet ditt og skjemmer deg bort med komfortfunksjoner. For Geberit kombinerer forlokkende design med en funksjon som begeistrer.

Konsistens i materialer er ikke en trend bare i klesmoten, men også i baderommet. Fra flisene via toalettskålen og servantkranene kan alt tilpasses hverandre med tanke på design og materiale. Det finnes så å si ikke grenser for individualiseringen av toalettspylinger: Også fotografier, mønstre, mottoer, kunstmotiver osv. er mulig.

Valgets kvaler

Enten du ønsker rektangulært eller rundt, berøringsfri eller knappetrykk, matt eller glansfullt, lite eller stort, iøyefallende eller diskret – dykk ned i det virtuelle utstillingslokalet vårt.

Vi gir deg gjerne råd for en individuelt utformet betjeningsplate. Ta gjerne kontakt med oss.
Kontaktskjema

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter med funksjonelt design