Digital produktstyringmed Geberit Home App

En luktavsugsmodul integrert direkte i toalettskålen er en fantastisk funksjon, da den trekker ut ubehagelig lukt rett fra kilden: toalettskålen.
Det er akkurat det Geberit DuoFresh luktavsugmodulen gjør. Når luften er renset via et filter, slippes den tilbake i rommet uten lukt. Teknologien og filteret er skjult bak betjeningsplaten der de ikke forringer badets utseende. Det er også mulighet for å installere et orienteringslys som viser vei til toalettet om natten.

For å være sikker på at du ikke glemmer å skifte ut filteret og at styrken på luftavsuget er på den innstillingen du ønsker, kan du bruke Geberit Home-appen til å kontrollere luktavsugsmodulen fra smarttelefonen din. Er orienteringslyset for svakt? Ikke noe problem - bare åpne Geberit Home-appen og juster lyset til den innstillingen du ønsker.

Fjern ubehagelig lukt med din mobil

Høres det litt for teknisk ut? Du behøver ikke å bekymre deg, det er det ikke. Se videoen vår for å se hvordan appen fungerer.

Geberit Home App er tilgjengelig for både iOS og Android enheter:

Geberit Home App i Apple App Store
Geberit Home App i Google Play Store

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Produkter som er enkle å bruke