Et grundig skyllGeberit TurboFlush teknologien

Innvedig geometri uten skyllekant

Du får aha-opplevelsen når toalettlokket åpnes og den asymmetriske indre geometrien uten skyllekant vises. Sammen med den innovative TurboFlush skylleteknologien er det en grundig og samtidig svært stillegående skylling. Når toalettet skylles ut, renner vannet inn i toalettskålen i en turbospiral. Takket være denne optimaliserte metoden minimerer TurboFlush mengden rengjøring som kreves.

Overlegen skylleytelse

I kombinasjon med Geberit sisterne, gir Geberit toalettet en enestående skylleytelse som er opptil 10 ganger bedre enn standardkravet. Den optimaliserte skyllegeometrien og hydraulikken er bare to av mange måter dette oppnås på.

Geberit ONE toalett med TurboFlush

Geberit ONE toalett med TurboFlush

Med toalettet Geberit ONE setter Geberit nye standarder på badet med en kombinasjon av design og funksjon. Det vegghengte toalettet er både elegant og perfekt proporsjonert og selvfølgelig utstyrt med TurboFlush skylleteknologi. Resultatet taler for seg selv.

TurboFlush skylleteknologien finnes også i dusjtoalett modellene Geberit AquaClean Sela og Mera.

Geberit ONE
Geberit AquaClean

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Produkter for mer rengjøringsvennlighet på badet