Ny søkefunksjon i online katalogen

Vår nye søkefunksjon vil ta deg dit du ønsker på kort tid. Vi har forbedret fulltekstsøkfunksjonen slik at søkeresultatene du får er passende og riktig rangert. Vi har også utvidet filterfunksjonene slik at det skal være enkelt for deg. Spesielt i tilfeller der det er flere mulige treff, hjelper filtre deg med å avgrense søket ytterligere. Hvis du klikker på artikkelen du er interessert i, kommer du direkte til detaljvisningen.

Prøv vår nye søkefunksjon selv.

Dra nytte av den smarte søkefunksjonen

Dra nytte av den smarte søkefunksjonen

Helt fra starten streber vi etter å hjelpe deg med å finne artikkelen du trenger. Autofullføringsfunksjonen betyr at søket vårt begynner å fungere mens du fortsatt skriver begrepet i søkefeltet. For å hjelpe deg vises ofte brukte søkeord her. Vi foreslår også maksimalt fem produkter og reservedelstabeller som matcher søket ditt.

Annen nyttig informasjon om produktet vil bli gitt til deg i søkeoversikten, slik at du kan være sikker på at det er det du leter etter.

Avgrens søkeresultatene

Avgrens søkeresultatene

Noen søkeord genererer et stort antall treff. For mange, til og med. Vi forstår at du ikke vil klikke deg gjennom utallige søkeresultater, og derfor starter søkefunksjonen vår med å vise deg resultatene som passer best til søket ditt.

Vi har også utvidet filterfunksjonene våre for å hjelpe deg med å finne det riktige produktet så raskt som mulig. Disse hjelper deg med å finpusse og begrense søket ytterligere. I fremtiden vil du kunne filtrere etter underkategorier eller andre kriterier som samsvarer med søket ditt.

Søkelisten gir deg allerede mer informasjon om artiklene, som er enda en funksjon som er designet for å hjelpe deg med å finne riktig artikkel raskt.

Finn artikler via navigasjonsalternativet

Finn artikler via navigasjonsalternativet

I stedet for å bruke den klassiske søkefunksjonen, kan du også bytte direkte til en produktkategori via katalognavigasjonen. De forskjellige underkategoriene og de nye filterfunksjonene er også tilgjengelige i denne visningen for å hjelpe deg med å finne artikkelen du trenger på kort tid.

Prøv å søke i Online Catalogue