Tre Ganger Til HimmelenTrillple I Wien (AT)

Wien vokser – mot himmelen. På den tidligere tomten til det gamle tollkontoret skyter tre tårn kalt TrIIIple oppover med opptil 33 etasjer og over 1000 boenheter. Geberit-produkter er på sitt beste.

Tre tårn på opptil 33 etasjer hver, over 1000 boenheter, rundt 70 000 m² total gulvflate og et prosjektvolum på mer enn 300 millioner euro: TrIIIple på Donaukanalen i Wien imponerer med tall. Og med et snev av overdådighet: basseng på taket, salong med bibliotek, arrangementskjøkken, salonger for grilling, spilling, kino, pluss delte takterrasser, restauranter og barer bestemmer livsfølelsen i TrIIIple.

Et fremtredende trekk ved skyline

To tårn med klassiske leiligheter har blitt ferdigstilt siden august 2021, ett med møblerte mikroleiligheter har allerede vært bebodd siden slutten av mars 2021. Dette tilfører ikke bare mer enn 1000 boenheter til Wien, men også karakteristiske elementer til skyline.

Inndelingen av tårnene i ulike høydesoner er ment å visualisere at de tre byggene er i dialog med hverandre, snakker med hverandre. Sonene gjenspeiler omfanget av byen. De har også den fordelen at beboerne kan beskrive hvor de bor – i øvre del, over den store terrassen, for eksempel.

Smart takdrenering

En titt på innsiden av den slående bygningen viser at Geberit-produktene gir et viktig bidrag til skyskrapernes funksjonalitet. Pluvias takavløpssystem sørger ikke bare for effektiv drenering. Det muliggjør også maksimal utnyttelse av plassen, da det kun krever noen få nedløpsrør.

Lydisolasjon er også en avgjørende faktor i høyhus, som er et svært følsomt område i bygningsavløp. Byggerne av Soravia Group valgte derfor det lydisolerende Geberit Silent-db20 avløpssystemet. Huter WC-monteringselementer og Geberit Sigma innbyggingssisterne som brukes i TrIIIple er også godt egnet for lydisolerte gulv- og veggmonteringer.

Fakta

Geberit Know-how

Geberit Know-how

Bildegalleri