For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette. Du finner mer informasjon om dette i vår personvern-policy .

Lukk
Geberit Norge

Kvaliteten flytter

foran veggen

Geberit er kjent for kvalitet bak veggen. Funksjonelle, holdbare produkter som er enkle å jobbe med. Den velkjente kvaliteten og tryggheten flytter nå foran veggen med et bredt spekter av toaletter, servanter, badekar og møbler.

Få full oversikt over alle de nye produktene i Onlinekatalogen, eller last ned Baderomskatalogen.

Enkel installasjon

Som med alle andre produkter fra Geberit, er de nye toalettene, servanter og møbler enkle å montere. De er designet med tanke på montøren og spiller perfekt sammen med Geberit-produktene bak veggen. Se hvordan det nye Geberit ONE-toalettet monteres.
  • Geberit Acanto møbelserie

HELE BADEROMMET

Den nye Geberit baderomserien kombinerer toaletter, bidet og servanter med speil, skap, skuffenheter og hyller som har rikelig med fleksibel lagringsplass. Fleksibiliteten i så mange designløsninger i forskjellige prissegmenter gjør planleggingen enklere enn noen gang. Nå er det mulig å planlegge et totalt baderom som passer perfekt til ethvert baderom.

  • Geberit Citterio møbelserie

DESIGN MEETS FUNCTION

Organiske, naturlige kurver, moderne geometriske linjer og uvanlige former. De nye baderomsseriene skaper hver et umiskjennelig designspråk i alt fra toalett til servant - fra badekar til møbler.

Alle produktene er laget med tanke på bruken og består av intelligente, gjennomtenkte elementer. Design og funksjon går alltid hånd i hånd med Geberit-produktene. Dette demonstreres i hver minste detalj, egenskap og funksjon for hvert produkt. Design og funksjon, harmonisk kombinert.