Slutt på å fryse på badet

Dame som fryser i dusjen

Å gå inn på et behagelig varmt bad gir deg en god start på dagen.

Hvis baderommet er kalt og du fryser om morgenen, blir det enda vanskeligere å våkne helt. Et kjølig rom med et flislagt gulv er en ubehagelig opplevelse, særlig hvis du så vidt har våknet. Det gjelder spesielt på badet, da dette er det rommet de fleste besøker først om morgenen.

Her er et par tips for å sikre at du får den beste starten på dagen på baderommet.

Hvordan holde det varmt

Studier viser at temperaturen på badet bør være minst 23 grader for å hindre oss i å fryse når vi skal tørke oss etter en dusj. En rekke varmekilder er tilgjengelige for å hjelpe oss med å nå dette anbefalte minimumet. Gulvvarme, radiatorer og toaletter med varme i sete kan alle aktiveres ved å trykke på en knapp, og skaper en behagelig følelse av varme på få sekunder.

Hvis du leter etter noe mykere under føttene, kan du legge en badematte eller et teppe på det stedet du står mye. Det gjør det hyggeligere og kan samtidig skape et flott utrykk på badet.

Forresten: Visste du at speilskap også er tilgjengelige med varmefunksjon? Dette er ikke ment for å varme opp rommet, men det er veldig praktisk for å fjerne dugg fra speilet, slik at du kan se deg selv i speilet etter du har tatt en varm dusj.

Tips: Riktig tilbehør, for eksempel håndklær i varme farger og planter kan gjøre det enda koseligere på badet. Og kombinasjonen av et flott visuelt utrykk og behagelige dufter kan gjøre ditt baderom til et behagelig sted å være.

Hold deg oppdatert

Nyhetsbrev ikon

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet.
Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på her

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.