Romantikk møter kjas og mas

Blafrende stearinlys, rosenblader overalt. Det dufter forførerisk, og myke toner fyller rommet. Endelig fullstendig avslapning … Kutt! Stearinlys og roser, det var i går kveld. I dag morges er det hverdag igjen. Avsted til kontoret, skolen, barnehagen. Rett etter klokka sju presser alle familiemedlemmene seg som alltid samtidig gjennom baderommet, nåløyet i familiehverdagen.

Av og til en velvære-oase, av og til hui og hast. Baderommet skal oppfylle forskjellige behov, mange ganger nesten samtidig. Hvis det er smart innredet, kan det gjøre det. Det handler om god planlegging og utnyttelse av oppbevaringsplassen. Kunsten er å utstyre de ulike baderomsmøblene slik at alt har sin faste plass og er lett tilgjengelige. Speilskap? Det ideelle stedet for tingene som brukes hyppigst, som tannbørste, deodorant og kosmetikkartikler. Servantunderskapet kan da i bestefall dekke hele behovet for oppbevaringsplass alene. I tillegg til å romme hårbørste og føner fungerer det også som et veritabelt varelager, der alt fra tilbehør til badekaret til frotterhåndklær finner sin plass. Den som vil ha ekstra god plass, tar et side- eller høyskap med i planene.

Fasit: Den som har kontroll på oppbevaringsplassen i baderommet, trenger ikke frykte hektiske morgener i familiebaderommet og kan glede seg over avslappede øyeblikk.

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.