God planlegging er halvt gjort

Bygningseiere kan helt fra designfasen bestemme om et bad skal være lett å rengjøre. Det er viktig for badet å ha et elegant design, men for brukeren er renslighet enda viktigere.

Enkel romplanlegging
Der det er mulig, bør hjørner og vinkler holdes på et minimum på bad. Dette betyr at badet kan rengjøres raskt og effektivt. Installasjonselementer er ideelle fordi de skjuler de vanlige mistenkte som samler støv - som sisterner, rør og kabler - bak veggen.

Styr unna fugene
Jo større fliser, jo lettere er de å rengjøre. Og jo færre fuger det er, jo færre steder er det for smuss, urinsprut og bakterier å bli avsatt.

Et kantløst paradis
Kalkavleiringer gir ru overflater på porselenet, noe som gjør det ekstremt vanskelig å rengjøre. Dessuten ser det uhygieniske ut og skitt fester seg til det. Derfor er det lettere å rengjøre porselenert når overflatene er glattere. Moderne toaletter er designet for å være uten kanter, og servanter er også tilgjengelige uten overløpshull.

Elegant montert på veggen
Hvis baderomsmøbler og toaletter er montert på fveggen, blir det opp åpen plass under dem som er lett å rengjøre. Den ideelle avstanden mellom gulvet og designstripen til veggskålen eller møbler er rundt 15 cm, da dette gir den perfekte plass til å moppe og rengjøre under dem.

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev og ikke gå glipp av nyheter, begivenheter eller tips til badet. Hold deg oppdatert med de nyeste produktene, viktige datoer for kalenderen din og mer informasjon om renslighet, optimalisering av plass, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet på badet.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Baderomsprodukter

Mer verdi for degFå inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.