Armlener på toalettet Når du trenger det

Armlener ved siden av toalettet er nyttige og ikke bare for funksjonshemmede. Slike håndtak blir ofte sett på som stygge tilbehør på badet, og det er derfor sjelden man finner dem på private bad. Dette endres imidlertid raskt når man blir avhengig av noen armlener for å løfte seg opp. Det er ikke bare noe som skjer når du blir gammel - alt som trengs er en forstuet ankel eller lignende.

Armlener til toalettet må være stabile

Planlegg for fremtiden og spar penger

Hvis du tror du raskt kan montere armlener eller håndtak når det er nødvendig, kan du lese videre. Hvis veggen ikke er klargjort for armlener, vil det ikke være mulig å sette dem opp senere. Installasjonselementer kan ikke bare brukes til toaletter og tilhørende betjeningsplater, men gjør det også mulig å montere armlener stabilt. God forankring er viktig, da et armlene må kunne holde en midlertidig vekt på opptil 100 kg når man støtter seg med hele vekten.

Det korrekte installasjonssystemet gjør alt enklere

De ekstra kostnadene for å inkludere monteringsplater og dermed klargjøre for armlener som eventuelt skal monters senere når du bygger et bad, er minimale i forhold til om det skal gjøres senere – og en god investering. Uten disse platene ville det være dyrt og tungvint å installere armlener. Armlenene alene kan ikke gi brukeren den nødvendige støtten. Ved å forberede deg på armlener helt fra starten, vil du kunne montere dem raskt og trygt på et senere tidspunkt.

For å sikre at du finner den riktige løsningen, vil vi anbefale å snakke med din lokale rørleggerinstallatør.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet