Teknologi skaper plass

Reduksjon til det vesentlige takket være plassoptimaliserende baderomsinnredning

Mange mennesker ønsker å leve på lite areal. Man begrenser bevisst forbruk og mobilitet. Under stikkord som «Micro Living» og «Tiny Homes» vekker ideer som gir et mindre økologisk fotavtrykk, oppsikt. «Mindre er mer» er altså mottoet: ja til mindre areal, men på ingen måte mindre livskvalitet.

Reduksjonen til det vesentligste har nådd arkitekturen – spesielt baderomsplanleggingen: «Mindre er mer» betyr her at takket være plassbesparende løsninger gir også små baderom mest mulig komfort og atmosfære. Nøkkelen ligger i at stadig flere tekniske komponenter monteres slik at de ikke er synlige lenger. Det som er synlig, utmerker seg med eleganse og enkel betjening, i takt med «mindre er mer».

Spørsmålet om hva som menes med «Micro Living», har ikke et entydig svar: I Mellom-Europa snakker man om å «bo i små enheter» og mener med det husholdninger med én person opptil 30 m². I Japan, der man til og med finner «Pods» (små soverom) på under 6 m², trekker man vel bare på smilebåndet av det.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet