STRUKTUR SKAPER ROM PÅ BADET

 Figur som illustrerer emnet “Mer struktur på badet”

Hva skal vi gjøre med børster, sjampoflasker og bokser? Det er ikke første gang vi spør oss selv om dette. Et alternativ er i baderomsmøblene, som kan fungere som et skap - enten gulvstående eller et som henger på veggen - og dermed kan skape lagringsplass.

Den magiske løsningen når det kommer til oppbevaringsplass på badet, er ikke nødvendigvis flere møbler, men mer struktur. Magien bak dette er ikke så komplisert; ved å fjerne kaos fra baderomsmøblene og i stedet skape struktur og orden, kan du få det beste ut av lagringsplassen du har.

Organiser med skuffer

Servantskap er ideelle for lagring, ettersom de løser to problemer: de skjuler vannlåser og rør og skaper samtidig lagringsplass under servanten. Ideelt sett vil et servantskap eller baderomsmøbel også ha skuffer der du kan oppbevare ting på en praktisk måte.

Kvalitet betaler seg

Skuffer finnes i mange forskjellige modeller og forskjellige materialer av varierende kvalitet. De skal helst monteres på skinner som sklir godt. Dette sikrer at skuffen kan åpnes og lukkes raskt uten at innholdet i skuffen flyr rundt. Noen skuffer har skinner som gjør at skuffen kan trekkes helt ut, slik at du får god oversikt over innholdet.

Stille og lydsvak

Selvlukkende skuffer og soft-close mekanisme er to andre funksjoner som finnes i moderne baderomsmøbler. Hvis skuffen lukkes selv, trenger den ganske enkelt et mykt trykk for å lukke den stille. Soft close-funksjonen sørger for at skuffen ikke bråker når den lukkes, og sørger samtidig for at skuffen lukkes mykt slik at innholdet ikke blir rotete rundt skuffen.

P.S. Hvis du vil holde badet enda mer ryddig, kan du sortere i bokser.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet