Slutt på å fryse på badet

Dame som fryser i dusjen

Å gå inn på et behagelig varmt bad gir deg en god start på dagen.

Hvis baderommet er kalt og du fryser om morgenen, blir det enda vanskeligere å våkne helt. Et kjølig rom med et flislagt gulv er en ubehagelig opplevelse, særlig hvis du så vidt har våknet. Det gjelder spesielt på badet, da dette er det rommet de fleste besøker først om morgenen.

Her er et par tips for å sikre at du får den beste starten på dagen på baderommet.

Hvordan holde det varmt

Studier viser at temperaturen på badet bør være minst 23 grader for å hindre oss i å fryse når vi skal tørke oss etter en dusj. En rekke varmekilder er tilgjengelige for å hjelpe oss med å nå dette anbefalte minimumet.

Håndkletørker
Ikke bare for å tørke håndklærne dine, men står også klar med et varmt håndkle når du kommer ut av dusjen.

En dusjdør
Å holde varmen inne i dusjen er den beste måten å varme opp mens du er i dusjen. Ved å installere en dusjdør holder du på varmen, selv etter at du har slått av vannet.

Et lite teppe
Hvis du leter etter noe mykere under føttene, kan du legge en badematte eller et teppe på det stedet du står mye. Det gjør det hyggeligere og kan samtidig skape et flott utrykk på badet.

Et dusjtoalett
I dag leveres moderne dusjtoalett med setevarme. Det rengjør deg også med temperert vann etter toalettbesøket. Som en fin varm klem.

Forresten
Visste du at speilskap også er tilgjengelige med varmefunksjon? Dette er ikke ment for å varme opp rommet, men det er veldig praktisk for å fjerne dugg fra speilet, slik at du kan se deg selv i speilet etter du har tatt en varm dusj.

Tips
Riktig tilbehør, for eksempel håndklær i varme farger og planter kan gjøre det enda koseligere på badet. Og kombinasjonen av et flott visuelt utrykk og behagelige dufter kan gjøre ditt baderom til et behagelig sted å være.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet.
Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på her

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet