Skinnende rent inn i hjørnene

Rengjøring av Geberit Sigma20 betjeningsplate

Det er viktig for badet å ha et elegant design og smarte funksjoner, men for brukeren er renslighet enda viktigere. Få badet glitrende rent med noen få enkle triks.

 • Lett tilgjengelig
  Tilbehør til baderom organisert i bokser kan enkelt tas bort og etterlate ryddige overflater som kan rengjøres raskt og enkelt. Eller enda bedre: bruk praktiske organisasjonsbokser for å dra full nytte av interiøret på baderomsmøbler.
 • Enkel å tømme
  Toalettbørsteholdere må være like rene som toalettbørstene selv; Ellers vil gjenværende vann i holderne raskt spre en ubehagelig lukt - de bør ha en god design og være enkle og trygge å rengjøre.
 • Toalettskyll
  Avløpsrør må tas vare på, selv om de ikke er synlige på badet. Smuss kan raskt bygges opp i vannlåser eller på keramiske overflater, noe som gjør dem vanskeligere å rengjøre. For å unngå dette, må du skylle dem regelmessig med tilstrekkelige mengder vann.
 • Rengjør oftere
  Skjøtene rundt toalettet og servanten er hovedområdene der smuss, bakterier eller urinsprut blir avsatt. Dette kan føre til at ubehagelige lukt utvikler seg. For å forhindre dette, rengjør toalettet og servanten regelmessig, uten å glemme å rengjøre skjøtene fra tid til annen.

Baderomsprodukter

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.