Ren estetikk

Geberit AquaClean Sela – a shower toilet of the next generation

Dusjtoalettet ble oppfunnet av sveitseren Hans Maurer på slutten av femtitallet. Modellen var til å begynne med stor, uhåndterlig og så ved første øyekast ut som uvanlige toaletter. Også for «uinnvidde» var det umiddelbart klart at det måtte ha ekstrafunksjoner – hva de nå måtte være.

I dag, ca. 60 år etter lanseringen av den første modellen, er de massive formene og synlige tilkoblingene historie. Dette ble mulig fordi styringsteknikken tar mye mindre plass på grunn av miniatyriseringen av elektronikken. I tillegg har måten man tenker på innredning og design på i baderommet endret seg. Man satser på tidløst, elegant design og integrert teknologi. Også tilkoblingene for strøm og vann er installert slik at man knapt gjenkjenner det som et dusjtoalett. Dagens dusjtoalett ser ved første øyekast ut som et helt vanlig toalett, men overbeviser med enestående funksjoner som dusjarm, setevarme eller luktavsug når man ser nøyere på det.

Baderomsprodukter

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.