Ren estetikk

Geberit AquaClean Sela – et dusjtoalett av neste generasjon

Dusjtoalettet ble oppfunnet av sveitseren Hans Maurer på slutten av femtitallet. Modellen var til å begynne med stor, uhåndterlig og så ved første øyekast ut som uvanlige toaletter. Også for «uinnvidde» var det umiddelbart klart at det måtte ha ekstrafunksjoner – hva de nå måtte være.

I dag, ca. 60 år etter lanseringen av den første modellen, er de massive formene og synlige tilkoblingene historie. Dette ble mulig fordi styringsteknikken tar mye mindre plass på grunn av miniatyriseringen av elektronikken. I tillegg har måten man tenker på innredning og design på i baderommet endret seg. Man satser på tidløst, elegant design og integrert teknologi. Også tilkoblingene for strøm og vann er installert slik at man knapt gjenkjenner det som et dusjtoalett. Dagens dusjtoalett ser ved første øyekast ut som et helt vanlig toalett, men overbeviser med enestående funksjoner som dusjarm, setevarme eller luktavsug når man ser nøyere på det.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet