Penthouse-følelse på badet

Baderoms installasjoner på loftet må hensynta skråtak.

Hvis du har et loft, vil du sannsynligvis spørre deg selv om du skal lage noe ut av det eller bare la det være som det er. For mange mennesker er det en drøm de har hatt i årevis å utvide loftet.

Baderomsskisse som viser høydemål

Ikke hva det ser ut som

Hvis du tør å gjøre drømmen din til virkelighet, kan du ta plassen i hjemmet til nye høyder. Ideen om å bruke den ekstra plassen du har som et ekstra baderom kan være en god utnyttelse av plassen. Og det er faktisk mulig å skape et baderom på loftet – men husk at rommets utrykk kan lure deg. Et design kan se flott proporsjonert ut på et standard baderom, men når det kommer inn i et rom med skråtak kan det se helt annerledes ut og ta mer plass.

Planlegging er nøkkelen

Å ha en god oversikt over plassen er nøkkelen til å få mest mulig ut av den. Spør deg selv om hva du egentlig har bruk for: servantområde, badekar, dusjløsning osv. Er det nødvendig med dobbel servant, eller holdet det med en enkel servant? Har du behov for en dusjløsning eller et badekar? Osv. Når du har kartlagt hvilke behov du faktisk har og hva budsjettet er, er neste skritt å lage den beste løsningen for den beregnede plassen. Noen kriterier er ikke mulig å endre; Speil over servanten vil være det høyeste på badet, mens toalettet vil være det laveste. Sistnevnte kan passe under en skrå vegg, hvis høyden tillater det. Det samme gjelder badekaret. Det er også viktig å tenke på hvor mye plass ikke bare produktene, men også brukere av badet trenger. For å sikre at det blir et komfortabelt bad å bruke uten at noen slår hode i skråtaket.

Skap plass

Ved nøye planlegging kan du finne plass til alle produktene på det nye drømmebadet ditt. Men det ligger mer bak enn det: Hvis du ønsker penthouse-stilen må du legge til noen få ting for å frem den rette penthouse-følelsen. Et flismønster som fortsetter i hele rommet og inn i et flatt dusjområde er en enkel måte å oppnå utseende på. Og fordi det kan være begrenset med lys på loftet, anbefales det å velge lyse farger. Med riktig innredning og dekorative gjenstander kan du få en følelse av plass som passer til en penthouse-atmosfære.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på her

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet