Nytt gjestebad

Gjestebadet før og etter oppussing

Størrelsen på et bad har absolutt ingenting å gjøre med hvor komfortabel det får deg til å føle deg og hva rommet kan tilby. Denne renoveringen av et gjestebad viser akkurat det.

Noen ganger kan selv små endringer være nok til å skape en god atmosfære. På badet på bildet til høyre ønsket familien at den rolige lille plassen skulle ha en koselig atmosfære mens den fortsatt så ryddig ut. Det var også viktig for dem at alt var enkelt å rengjøre. Målet var å gi gjestebadet et nytt utseende ved å gjøre noen få endringer, med særlig fokus på høy kvalitet.

Produkter med stil

De tidløse grå flisene fikk bli, mens porselenet, baderomsmøblene og betjeningsplatene ble byttet ut og gir nå rommet en følelse av mer komfort. Det ble montert en ny servant med tilhørende underskap og håndklestativ. Grunnen til dette var at det gjør det lettere å holde badet ryddig, og håndkleet er ikke det første du ser når du kommer inn på badet. Samtidig ble bildene på veggen erstattet med et praktisk magnettavle, som gir fleksibel lagringsplass for for eksempel pyntegjenstander og andre dekorasjoner.

Det vegghengte toalettet er byttet ut med en kompakt versjon. Den smale dybden sparer plass på badet og gir mer benplass når toalettet er i bruk. Dette passer for hele familien, der alle medlemmer er veldig høye. Som en bonus er toalettet rimless, noe som gjør det lettere å rengjøre og vedlikeholde da det ikke har noen innvendig skyllekant.

Noe ekstra til gjestebadet

Med det nye toalettet fikk familien også en ny betjeningsplate i hvit og krom. Det klassiske designet skjuler en smart ekstrafunksjon i form av en luktavsugsenhet, som er montert i sisternen for å sikre at det alltid er frisk luft på det lille badet. Det er spesielt nyttig når det ikke er vinduer i rommet. Den ubehagelige lukten trekkes ut direkte fra toalettskålen og gjennom et keramisk filter hvor den nøytraliseres, før den føres tilbake til rommet. Denne funksjonen kommer garantert til å bli et hit blant gjestene.

Sigma50 betjeningsplate med integrert DuoFresh luktavsugsenhet
Renova Compact servant med matchende servantskap og integrert håndklestativ

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet