Toalettet til alle aldersgrupper

Toaletter får ofte lite oppmerksomhet. Likevel er de en grunnleggende komponent på badet og spiller en viktig rolle for alle aldersgrupper. Moderne toalettløsninger som
dusjtoalett gjør hverdagen enklere og hjelper til med å rengjøre intimområdet hos alle aldersgrupper.

Dusjtoalett reduserer behovet for å hjelpe barn

Dusjtoalett for berøringsfri rengjøring

Et alderssvarende bad skal være komfortabelt, trygt og brukbart uten
behov for hjelp utenfra. Et toalett med integrert dusjfunksjon
- en kombinasjon av toalett og bidet, er en nyttig funksjon for et barrierefritt bad. Når folk blir eldre og mobiliteten blir verre, kan det være vanskelig å klare alt selv. Med et dusjtoalett får de eldre en forlenget arm som hjelper til med å rengjøre med lunkent vann etter endt toalettbesøk. Det gir mer selvstendighet hos eldre mennesker.

Moderne toalettløsninger for et barrierefritt bad

Fordelene med toalettteknologien som ble oppfunnet på 1960 -tallet, er på ingen måte bare for eldre mennesker. Vann er den beste måten for alle aldersgrupper å rengjøre seg selv. Jo mer baken blir irritert av å bli gnidd med toalettpapir, desto større er risikoen for hudinfeksjon, allergi og lignende. Med et dusjtoalett kan alle aldersgrupper oppleve renhetsfølelsen når de rengjøres med vann. Samtidig gir moderne teknologi en spennende måte å lære barn rengjøring etter toalettbesøk. En liten krakk foran dusjtoalettet hjelper barna med å sitte ordentlig.

Personlige innstillinger på dusjtoalettet som passer alle behov

Dusjtoalettet har mange innstillinger som kan justeres individuelt. For eksempel kan dusjarmen justeres slik at den passer hver enkelte bruker. Dette sikrer at bare området som skal rengjøres blir vått. De personlige innstillingene kan lagres som en brukerprofil og velges med et klikk på en knapp.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet