Lille speil på veggen der

Et liv uten et speil på badet er nesten utenkelig i dag. Det ville være litt av en utfordring å barbere eller sminke seg. Derfor er et passende speil en viktig del av baderommet. Men hvilken type speil er best? Det er noen hensyn som kan hjelpe deg med å ta en riktig beslutning.

Dame foran Geberit speilskap

Ikke alle speil er like

Du kan velge mellom et bredt utvalg av forskjellige typer speil. Den grunnleggende forskjellen ligger i planspeil versus speilskap. Hva som er best, avhenger først og fremst av badets størrelse og ønskede funksjoner. På gjestebadet er speiloverflaten ofte det beste valget, mens et speilskap er å foretrekke på familiebadet fordi det har attraktiv lagringsplass.
Hvor skal alle disse tingene hen?

Dette er imidlertid ikke det eneste speilskap har å tilby. Mange er fullt dekket med speil på innsiden. Dette betyr at du også kan se i speilet når skapet er åpent - eller se deg selv bakfra. Den indre delen av speilskapet kan også deles inn i seksjoner, f.eks. ved hjelp av hyller som kan beveges fritt.

Geberit Option
Velg informasjonspunkt på bildet

Og det ble lys

Lamper integrert i speilet eller speilskapet gir optimal belysning av servantområdet og setter brukeren i riktig lys under barbering eller sminke. Du kan velge mellom forskjellige konsepter, avhengig av belysningsbehovet ditt. Indirekte belysning, der LED-striper eller andre lyskilder er montert bak glass som ofte er satinisert, har en elegant effekt. Det skaper en hyggelig atmosfære uten gjenskinn.

Ekstra fordeler

Nå er det bare å bestemme hvilke ekstra fordeler du vil ha. Enten det er integrerte lys, innebygde stikkontakter for hårføner eller elektriske tannbørster, USB-porter for lading av mobiltelefoner eller integrerte barberings- eller sminkespeil. Det er mange alternativer å velge mellom.

Kvalitet lønner seg

Det er viktig å vite at fuktigheten på badet kan være svært skadelig for speilet og de elektriske installasjonene. Billige produkter hører ikke hjemme her. Det er også viktig å merke seg at elektriske tilkoblinger til stikkontakter, USB-porter og lyset naturlig har IP-kode 44. De er dermed beskyttet mot vannsprut.

Hold deg oppdatert

Newsletter ikon

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev