Ingen flere kjølige turer på toalettet

Det trenger ikke være kaldt hverken på vei til toalettet eller når du sitter på det

Å få et hyggelig varmt bad med gulvvarme er en selvfølge for folk flest når man planlegger et nytt bad. Men gulvet er ikke det eneste stedet du kan integrere varmen. Baderomstepper og oppvarmede håndklestativer er andre ting å tenke på.

Et varmt toalettsete? Hvorfor?
Ett sted folk ofte glemmer å integrere varmen, er toalettet, men det trenger ikke være slik. Det som lenge har vært vanlig i Japan, kan bli virkelighet på ditt eget bad også. Ikke bare er et varmt sete fint på kalde morgener, det gir også helsemessige fordeler. Varme øker generelt blodsirkulasjonen, noe som igjen stimulerer blæren og tarmene, som bidrar til å lette hele prosessen med å gå på toalettet.

Hvordan?
Toalettoppvarming er en integrert del av mange dusjtoaletter. En nærhetssensor aktiverer varmen så snart du nærmer deg toalettet. På dusjtoalettet blir du ikke bare behandlet med et varmt sete, du blir også rengjort med temperert vann etter toalettbesøket.

Som en varm klem før du går ut i kulden og begynner dagen.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet