Individuelle designtips for baderommet

Å gjøre gammelt om til nytt – det er trikset for en rask oppgradering på badet. Hvordan kan noen få gjenstander brukes til å lage unike, men nyttige ting som gir badet ditt et personlig preg? Her er noen forslag.

Unik toalettpapirholder av tre
 iCon bad med stige som håndklestativ

Du trenger ikke alltid å pusse opp hele badet for å skape en ny atmosfære. Noen ganger kan små endringer utgjøre en stor forskjell. Noen få personlige detaljer som nye dekorative gjenstander kan være nok til å skape et nytt utrykk på badet ditt.

Trenden med å redesigne gjenstander til nye funksjoner har blitt populært flere steder i hjemmet. Ta for eksempel den enkle Euro-pallen som har fått nytt liv som både hagemøbler eller bord.

Andre kreative løsninger kan være å pusse opp en gammel stige og bruke den som for eksempel håndklestativ, eller en gammel kurv kan gjenbrukes som en dekorativ skittentøyskurv.

«Gjør det selv» på badet

Gjenstander som vi ikke klarer å kvitte oss med, og som kan omgjøres til spesielle designelementer, fremmer også ideen om bærekraft i hjemmet. Litt sandpapir, krittmaling og en fargeløs lakk eller trevoks som overflatebehandling kan pusse opp mange treobjekter på kort tid.

Andre eksempler på praktiske oppgraderings-ideer til badet:

  • et Norges glass omgjort til en såpedispenser
  • nedbrente duftlys i glass kan enkelt gjøres rene og brukes som dekorative oppbevaringsbeholder til f. eks. sminkekoster, bomullspadder eller q-tips.
  • tomme glassflasker blir fine vaser

Kreativitet har ingen grenser - så kanskje en gjenstand du allerede har kastet, snart finner tilbake på badet ditt.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.

Baderomsprodukter

Hold deg oppdatert

Fire bilder av Geberit historier

Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av nyheter, eventer eller tips til baderommet. Hold deg oppdatert på de nyeste produktene, viktige datoer og informasjon om renslighet, plassoptimalisering, komfort, design, brukervennlighet og tilgjengelighet i baderommet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hvilket baderom er riktig for deg?

Men hva er dine behov? Er plass, rengjøringsvennlighet eller design viktig for deg? Ønsker du brukervennlige produkter, og foretrekker du den ekstra komforten som Geberit AquaClean dusjtoalett har? Eller foretrekker du en universell design? Uansett hva dine behov er, forenkler vi din daglige rutine med våre smarte badeløsninger.

Bedre plass
Enkel rengjøring
Mer funksjonelt design
Mer komfort
Økt tilgjengelighet
Mer brukervennlighet