Hvorfor velge badekar?

Hvitt Geberit badekar

Trenden er tydelig: dusjer, spesielt gulvjevne dusjer, har vunnet over gode gamle badekar. Badekar blir mindre populært.

Det til tross for at andre sanitærprodukter blekner i forhold til badekaret. Det representerer en oase av velvære og velbehag. Cleopatra badet jo i melk - hun dusjet ikke i den.

For alle som ikke heter Cleopatra, og som bare har ett bad, kan den klassiske løsningen med badekaret og dusj i-ett være et godt alternativ. Hvis du har litt mer plass, trenger du ikke velge - du kan også vurdere et frittstående badekar.

Men ikke la den ekstra plassen friste deg til å velge et større badekar. Det er ikke tilfeldig at standardstørrelsen for badekar generelt er 175 cm x 70 eller 75 cm. Det er fordi et badekar skal være i riktig størrelse i forhold til størrelsen på kroppen.

Det er èn detalj til du bør vurdere, som er viktig på lang sikt: avløpssystemet. Når du sitter i karet for å prøve det - som er like viktig som å prøve på nye sko - må du sørge for at avløpssystemet ikke er i veien, da dette kan ødelegge badeopplevelsen.

Mer verdi for deg Få inspirasjon og planleggingsstøtte på vei til ditt nye bad

Inspirasjonsverktøy


Oppdag ideer og funksjoner til det moderne badet, og velg hva du liker og hva som er viktig for deg. På bare noen få trinn kan du samle elementene i drømmebadet ditt.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål, fyll ut kontaktskjemaet og send det tilbake til oss.

Nyhetsbrev


Nyhetsbrevet vårt gir deg nyttig kunnskap og gode tips om hvordan badet ditt kan forenkle dagliglivet.